Vacature Karbonkel

Stichting Peutercentra Arnhem is na de kerstvakantie op zoek naar:

Pedagogisch Medewerker met antroposofische achtergrond

Algemeen

SPA is in beweging in de dynamische wereld van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Wij stimuleren peuters spelenderwijs in hun ontwikkeling, als voorbereiding op het basisonderwijs.

Voor het team van peutercentrum De Karbonkel-Noord in Arnhem-Noord zijn wij op zoek naar versterking. Wij zoeken een enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerker voor 14,12 uur per week (maandag- , dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend).

Het peutercentrum biedt peuters een plek om te spelen, waar ze andere kinderen kunnen ontmoeten en waar ze zich in vrijheid mogen ontwikkelen. Om de overgang van huis naar het peutercentrum zo soepel mogelijk te laten verlopen proberen we een zo gezellig mogelijk warme sfeer te scheppen. Antroposofie vormt de basis van de werkwijze.

Wij vragen:

  • Een afgeronde en relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau (PW-3), bij voorkeur niveau 4 of HBO
  • Een pedagogisch medewerker die zich betrokken voelt bij jonge kinderen en vanuit het antroposofisch gedachtegoed wil werken
  • Ervaring in het peuterspeelzaal werk / kinderopvang
  • In bezit zijn van een VVE certificaat een pré, de certificering kan ook verkregen worden via de opleiding actief betrokken van 12 dagdelen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (3F niveau)
  • Iemand met een zelfstandige en professionele werkhouding
  • Goede sociale vaardigheden, hij/zij is geduldig, betrokken en enthousiast
  • Flexibel inzetbaar

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld op basis van CAO Kinderopvang. Salariëring vindt plaats in schaal 6 van deze cao.

Ben je geïnteresseerd?

Dan komen we graag met je in contact! Stuur je motivatie en cv uiterlijk 27 november 2019 per e-mail naar de afdeling HR: hr@spa-arnhem.nl . De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 3 december.
Voor inlichtingen kun je telefonisch contact opnemen met de leidster Will de Waal van peutercentrum De Karbonkel tel nummer: 06 –53 199 338.

Zie ook onze website www.spa-arnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *